– Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op veel gestelde vragen over buttons, de aanleverspecificaties en overige informatie. Mocht je het antwoord op je vraag hier niet vinden neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Algemene vragen

Normaal gesproken sturen wij de drukproef nadat we de order hebben ontvangen. Wil je echter vooraf een vrijblijvende drukproef ontvangen om te kunnen beoordelen hoe de button er uit zou komen te zien dan kan dat natuurlijk. Stuur ons dan een mail met jouw ontwerp naar info@buttonpromotion.nl en wij sturen je de drukproef toe.

Het liefst ontvangen wij een PDF bestand in vectoren, zorg ervoor dat je de lettertypes omzet in lettercontouren of sluit deze in. Heb je geen PDF bestand? Geen paniek, andere bestanden kunnen ook. Wij beoordelen alle bestanden handmatig, mocht het bestand niet voldoen nemen wij contact met je op. Je ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring.

Je kunt het bestand uploaden bij het gewenste product. Je kunt ze ook naar ons mailen onder vermelding van het ordernummer. Mocht het een heel groot bestand zijn dan kun je gebruik maken van WeTransfer.

Onze prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Wij leveren hoofdzakelijk aan bedrijven, vandaar dat onze prijzen op de website exclusief BTW worden vermeld.

Wij verwerken uitsluitend metalen buttons uit Westerse bron. Deze zijn duurzamer, sterker en kwalitatief beter dan plastic buttons.

Je mag bij ons gratis meerdere ontwerpen in één bestelling plaatsen.

Tot 100 stuks zijn 4 verschillende ontwerpen inbegrepen.

Tot 500 stuks zijn zelfs 6 verschillende ontwerpen inbegrepen.

Vanaf 500 stuks zijn 8 verschillende ontwerpen inbegrepen.

Wij zijn onderaan de streep altijd de goedkoopste! Mocht je het ergens anders goedkoper zien dan passen wij gelijk onze prijzen aan. Als je dan je bestelling bij ons plaatst zullen wij je een extra korting geven. Zo zijn we al jaren de goedkoopste!

*Dit geld natuurlijk alleen voor buttons van dezelfde kwaliteit.

Ja dat kan zeker! Je hebt bij ons de keus uit 3 verschillende verzendmethoden, de standaardverzending ( 7 werkdagen), de spoedlevering (3-4 werkdagen) en de Express bestelling (Verzending binnen 24-48 uur).

 

Dan helpen we jou graag! Mocht je er zelf niet uitkomen maar heb je wel een idee, neem dan even contact met ons op en wij helpen je bij het ontwerpen van de button. Je kunt ons bereiken op 088-0402998 of per mail naar info@buttonpromotion.nl

Ja zeker, het is mogelijk om wederverkoper te worden van de buttons en sleutelhangers. Hiervoor kun je ons een mailtje sturen met je bedrijfsgegevens, wij controleren dan of je daarvoor in aanmerking komt.

Levertijden & verzendkosten

Verzending vindt plaats uiterlijk 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef en je betaling. Normaal gezien heb je ze dan de volgende werkdag in huis. De verzendkosten zijn €7,95 ex BTW.

Voor de sleutelhangers geld een levertijd van 7-10 werkdagen en voor de rozet buttons 10-14 werkdagen.

Verzending vindt plaats uiterlijk 3 werkdagen na goedkeuring van de drukproef en je betaling. Normaal gezien heb je ze dan de volgende werkdag in huis. Voor deze service betaal je een toeslag op van €17,50 ex. BTW. boven op de normale verzendkosten van €7,95 ex BTW. Dit geldt alleen voor de standaard ronde buttons van 25mm ,31mm ,37mm,56mm of 75mm, met speld, kledingmagneet, koelkastmagneet of dubbele magneet. Andere formaten in overleg.

Verzending vindt plaats op werkdagen binnen 24 tot 48 uur na goedkeuring van de drukproef en je betaling.Voor deze service betaal je €45,00. Dit geldt alleen voor de standaard ronde buttons van 25mm, 31mm, 37mm, 56mm of 75mm, met speld,kledingmagneet of dubbele magneet. Andere formaten kunnen in overleg.