Custom Button Set

Wil jij een custom button set laten maken? Dan ben je bij Button Promotion op de juiste plek. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van custom button sets, maar ook de marktleider in Nederland. Een custom set aan buttons laten maken is al mogelijk vanaf 100 stuks. Deze custom button set kan je exact opmaken zoals je dat zelf wilt. Je kunt dan denken aan buttons met een achtergrond kaartje, met een magneetsluiting, met een individuele verpakking enzovoort. 

Het grote verschil vergeleken met een “normale” button, is dat een button set geleverd wordt als een complete set. Dit is inclusief een achtergrond kaart of flyer voorzien van een unieke tekst of branding en een verpakking. Veel van onze klanten maken hier gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan musea, basisscholen, kinderopvang, verenigingen, maar ook particulieren die bijvoorbeeld een bruiloft te vieren hebben. Met een Custom Button Set kan je écht alle kanten opgaan. 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze klanten, die een custom set door ons hebben laten maken. Het is écht volledig custom, dus we gaan graag het gesprek met jou aan om te komen tot een passend voorstel en design. Je kunt hiervoor contact opnemen via het formulier onderaan de pagina of door te bellen naar 088-0402998

Voorbeelden van custom button sets

Snelle
Levering.

Wij leveren de buttons standaard met 7 werkdagen, mocht het sneller nodig zijn dan is dat geen probleem! Wij kunnen ze zelfs binnen 48 uur laten bezorgen.

Laagste
Prijsgarantie, met een 9,4 beoordeeld

Wij garanderen je de laagste prijs! Elders goedkoper? Vertel het ons en wij passen de prijs voor je aan!

Gratis hulp
bij jouw ontwerp.

Wij helpen je graag bij het maken van jouw ontwerp, vaak geheel kosteloos!

Offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in